Man ger och man får.. :)

 
Tentan gjord. Kändes ok. Punkt. ;) Ska inte lägga mer energi på den nu utan fokusera på vad som komma skall.
 
Idag fick jag ett sånt där härligt mail igen från en tjej jag inte träffat så mycket alls men som jag är vän med på facebook. Hon ville bara skriva och berätta att hon läser min blogg och att hon inspireras av den. Hon har nu börjat sin viktresa neråt efter sin tredje graviditet och jag är övertygad om att hon kommer att lyckas! :)
Tack igen, för ditt mail. Det gjorde min dag ska du veta och jag tror stenhårt på dej! :)
 
Har även ikväll pratat med en annan kompis som står i startgroparna till att börja ta hand om sig själv mer. Inte heller där har jag några som helst tvivel på att hon kommer lyckas. Det handlar om att våga se sanningen i vitögat och ta smällen och smärtan som det innebär och vända det till motivation. Vad vågen än visar så låt det inte knäcka dej utan tänk istället att "skönt, jag är påväg härifrån nu och det kommer gå bra."
Lätt att säga kanske för jag minns ju min "chock" som jag fick när jag stod där på vågen, fisblek och överviktig i min bikini i våras.. Ingen kul känsla alls men jäklar vad den fick mig motiverad.
 
Vi är flera som kämpar och jag tror att det är lättare när man vet att fler går igenom samma sak och att man kan hjälpas åt när det är motigt. Det är slitigt emellanåt, det gör ont i hela kroppen framförallt när man inte är van vid att träna och man kan bli sjuk i början och vara otålig för man vill få resultat snabbt. Men håll i, det vänder och resultaten kommer. Se det som en livslång investering i dig själv och hitta en livsstil som är sund och som passar din livssituation. Då är risken mindre att du faller tillbaka till gamla mönster. Tror det är lättare att falla tillbaka om man inte mår bra under tiden man kämpar. Varför ska du gå tillbaka till vanor som inte är bra för dig om du hittat ett sätt som får dig att må bättre och som funkar?
 
Ikväll är det förövrigt thaiboxning på schemat för mig. Det kan varmt rekomenderas och som nybörjare på Fightcenter har man möjlighet att testa två gånger gratis. Hör av er om ni vill hänga med någon gång! Vore jättekul! :) Kolla gärna Jonas Ivungs blogg för mer info. Länk finns till vänster. Honom kan ni ställa frågor till om det är något som ni undrar över.
 
Jag har funderat en del på det där med mål. Jag är snart i hamn, har bara några kilon kvar att tappa. Känner att det är viktigt att ha mål för det gör det roligt att träna och det sporrar en. Har tänkt sätta upp mål vad gäller "prestation" istället. Jag har t ex aldrig lyckats lyfta min egen kroppsvikt, alltså göra "chins". Det är något jag ska klara av har jag bestämt mig för. :) Sen har jag aldrig någonsin sprungit 1 mil. Det ska jag oxå klara av. Ska även utmana mig och testa nya träningsformer framöver. Kommer fortsätta att träna och skriva om min träning här på bloggen och hur det går. Sedan får vi se vart fokus ligger just då. Ser fram emot den dagen jag kan göra chins. Damn, det kommer bli aaazum! ;)
 
Avslutar inlägget med lite bilder. Har i princip inte haft tighta toppar på länge men nu ska jag minsann börja använda det igen. Det känns lite ovant såklart men ja, ska våga ha det och inte gömma mig i stora kläder mer. Slänger även in en bild på min "baksida". Har nog inte gjort det förut men där händer det ju grejer oxå så kan vara kul att ha något att jämföra med senare. Som vanligt har jag inte lyckats torka av spegeln ordentligt. Svårt tydligen.. ;)
 
 
Ha en skön kväll och ta hand om er i kylan!
Tack för allt jag får, ni är grymma hela högen! ♥
 
 
Puss å kraam!

Done for today! :)


Då jag har en tenta imorrn som jag måste ägna tid till ikväll så blir det ett kort inlägg.

Har ikväll tränat på Medley med Evelina. Hon har förresten skaffat kort där nu oxå så vi kommer att träna endel ihop framöver! Jättekul!! :)

Vi körde axlar, bröst, triceps, vader osså mage. Gick helt ok men var tungt efter thaiboxningen igår.
Imorgon är det dax för ett pass på fightcenter igen och på torsdag är det gym och på fredag har jag privat träning med Jonas Ivung. Blir en hård men rolig vecka. ;)

Avslutar med en "före och efter" igen. Den högra tog jag idag. Trodde för några månader sen att jag aldrig någonsin skulle våga lägga upp en bild på mig själv i bikini. Men tänk så fel jag hade! ;)

Må så gott!

Puss å kram!


Peppen!! :)


Har idag tränat thaiboxning på Fightcenter. Herreguuudars så taggad jag var på att träna ikväll. :) Har inte tränat ordentligt sedan i onsdags så peppen var på topp! :)

Börjar få in tekniken nu med vilket är riktigt kul. :D
Det är med skräckblandad förtjusning som jag ser fram emot att få börja sparras längre fram.
Ska ev. ta en privatlektion hos Jonas Ivung för att få ytterligare en skjuts vad gäller tekniken.

Annars då? Jo, tenta på onsdag som stressar mig lite. Har ganska höga krav på mig själv där och måste försöka hitta lugnet i att "jag gör så gott jag kan". Men det är svårt. Imorgon kommer jag att sitta mestadels med böckerna, sen på kvällen blir det ett rejält pass på gymet. Evelina ska ev. hänga på så det blir kul! :)

Ska ta en dusch nu, sen kika lite i böckerna innan sängskåpet kallar.

Avslutar med en bild. Den vänstra har jag lagt upp på bloggen tidigare, i början när jag precis hade startat den. Den högra togs för kanske 2-3 veckor sedan om jag minns rätt. :)

Slitet lönar sig, och du får precis så mycket som du kämpar för. Och kom ihåg, återigen. Kan jag så kan du! Lita på det och på din egen förmåga. Den kan ta dig hur långt du vill! :)

Puss å kraam!

-12.1 kg

Det går stadigt neråt, vilket jag såklart är glad för. Vågen visade imorse 65.6kg vilket är en viktminskning på -12.1kg. Känns verkligen kalas! :)

Som sagt, kan det vara så att kroppen släpper ifrån sig kilon i perioder? Nån som vet? Vad beror det iså fall på?
Upplever det verkligen så nämligen. Jag står still ett tag för att sedan gå ner, sen står jag still osv.

Är fasligt nära "idealvikt/normalvikt enl. BMI nu och det har varit ett av de största målen jag haft- att inte anses som överviktig. Snart där, jippikajej!! :)

Har idag varit ute och gått 5km i Vidingsjös motionsspår med fina Nea. Vädret har varit fantastiskt skönt idag och det var godis för själen att få komma ut i skogen med henne. :)

Efter det åkte jag och farsgubben till Norrköping. Jag behövde en ny vinterjacka och har letat här i stan utan nån vidare framgång. Norrköping löste problemet så nu slipper jag frysa. :)

Igår var det klubbfest på fightcenter. Det var riktigt trevligt, alltid kul att lära känna folk utanför träningen sådär. :) För mig blev det helnyktert och är ganska glad för för det idag då jag har endel tentaplugg att styra upp. Stress stress... Inte bra.. Men men, efter onsdag kan jag slappna av ett tag iaf. ;)

Får se hur det går, hinner kanske träna lite senare sen på gymet, men bara om jag känner att plugget är i fas.

Ha en skön kväll i kylan!
Puss på er!

Fokus


Idag har det varit en fantastisk höstdag så gav mig ut på en timmes powerwalk för att suga in luften och hösten.

Med Eddie Vedder och soundtracket från "Into the wild" i lurarna traskade jag fram längs ån bland löv, grus och solkysst vatten. Det var precis vad jag behövde idag för att kunna fokusera på tentapluggandet.

Vägde mig imorse och vågen visade 66.1 kg så nu händer det grejer. :)
Kan det vara så, att kroppen "släpper ifrån sig" kilon i perioder? Jag har nämligen upplevt det lite så..

Ska plugga vidare här nu. Tog en bild på dagsformen som får avsluta inlägget. :)

Ha en skön fredag!

Puss!

Att få vara stolt.


Jag har tänkt mycket på det här med stolthet. Vi är nog i regel lite för dåliga på att vara stolta över oss själva. Eller så talar jag för mig själv men det är en uppfattning jag har, rätt eller fel.

Många kanske är rädda för att verka skrytsamma och egenkära. Men enligt mig är det någonting helt annat.

Att få vara stolt över sig själv, för den man är och det man åstadkommit borde vara helt naturligt. Det handlar inte om att vara bättre än någon annan och jämföra sig med andra utan om att fokusera på det man själv åstadkommit, se det och ge sig själv cred för det.

Om man inte kan se det och glädjas över ens egna framgångar på samma sätt som man kan glädjas med andras så tror jag att det är svårt att på sikt nå sina mål.

Jag har många gånger varit lite "rädd" för att uttrycka min glädje över att jag faktiskt lyckats med det jag bestämt mig för. Jag har varit rädd för vad folk ska tycka om mig och att jag framhäver mig själv som "duktig" och egenkär. Nu är det ingen som uttryckt det alls utan alla har varit otroligt peppande och gett mig massor av kraft och för det är jag evigt tacksam utan det här är en rädsla som kommer från mig själv.

Jag har trots det, valt att utmana mig och dela med mig av hur det går. Jag gör det inte för att "synas" utan för att få motivation själv och sporra andra som vill göra samma sak. Visa för andra att det faktiskt går! (Kan jag så kan du, som jag tidigare skrivit.)

Jag vill ju dela med mig av allt, därför valde jag att skriva om det här oxå som är något jag faktiskt tänkt på. Jag tvekade länge innan jag överhuvudtaget startade bloggen. Dels pga detta och av rädsla för att "misslyckas". Tokläskigt att lämna ut sig såhär emellanåt men va tusan, det hjälper mig i längden och kan det hjälpa andra så är det mer än "grädden på moset". Det är nästan det bästa! :)

För att nämna dagens träning lite kort som avrundning på inlägget så blev det thaiboxning i vanlig ordning ikväll. Mycket olika kombinationer med både slag, sparkar och knän och avslutades med fys. Det är alltså en ganska mör tjej som skriver det här. ;)

Ska kika lite i mina psykologiböcker nu innan sängen kallar. Må så gott därute och kom ihåg att vara stolta över er själva! Ni är så bra!! :)

Puss!


Ny vikt och nya mått!


Har ikväll tränat på medleys gym med Evelina. Hon var superduktig och var riktigt stark! :) Min rygg kändes ganska ok med, skippade roddmaskinen och baksida lår då den tar endel på ländryggen. Gick annars bra och kände mig stark i de muskelgrupper jag körde.

Har nu äntligen lyckats gå ner till att väga 66 "nånting". Närmare bestämt 66.9kg så har tappat 11kg totalt. :)

Mätte mig oxå och mina nya mått är:
Midja: 74cm (-11cm totalt)
Navel: 77cm (-21cm totalt)
Rumpa: 97cm (-10cm totalt)

Att jag minskat 21cm runt naveln känns fantastiskt! :) Jag är så glad och blir bara mer och mer sporrad till att fortsätta kämpa.

Nu ska jag krypa till kojs, sov gott och hade så bra!

Puss!
So far so good!


Blir ett kort inlägg då klockan är mycket. Har ikväll varit på thaiboxning. Det var lite av en chansning eftersom ryggen krånglat. Den har endå blivit bättre och bättre och framåt eftermiddagen kändes det helt ok så bestämde mig för att jag skulle testa.. Jag är medveten om att jag ibland kan vara dumdristig och bita ihop när det gör ont istället för att lyssna på kroppen. Jag vet att det här är något som jag måste jobba med då det ibland kan göra skadan värre.

Det gick som tur var bra ikväll och än så länge känner jag inte av ryggen. Hoppas verkligen att det fortsätter såhär utan bakslag. :)

Var tidigare idag ute och gick och tänkte sätta klockan tidigt imorrn och göra detsamma. Det gör gott för ryggen känner jag. :) Ska köra ett lättare pass på gymet imorrn oxå. Ska undvika att belasta ryggen för mycket.

Ska hoppa isäng här nu så jag orkar upp imorrn. Sov gott! :)

Puss!Min bror.


Jag har ett syskon, en lillebror vid namn Lars.
Han har alltid varit peppande och hjälpsam vad gäller min träning och är en av dem som "kickade" igång mig i somras.

Tror det var 6 juni för att vara exakt och vi var i stugan i Kisa för att fira hans och min examen. På kvällen efter att vi ätit tog vi en lång promenad mellan hästhagar och på lummiga stigar. Jag öppnade upp mig helt och vi pratade länge om hur jag mådde, främst inuti.
Jag berättade om min osäkerhet och hur jag kände inför mig själv och bad om hjälp. Jag visste inte hur eller vad jag skulle göra för att förändra min situation.

Jag höll inte inne med nått utan berättade om mina rädslor, känslan jag hade inför min spegelbild och hur besviken jag var på mig själv för att jag låtit det gå såhär långt. Jag kände skam.

Han lovade att hjälpa mig med ett träningsschema han fått av sin PT som han tyckte funkade bra och han gav mig tips och råd vad gäller kosten.

Den natten satt vi uppe länge i stugan och pratade. Kan inte beskriva hur mycket jag uppskattade det.

Det dröjde inte länge förren han var med mig på gymet och gick igenom träningsschemat med mig från början till slut. Han hjälpte mig med vikter och visade hur jag skulle göra. Det tog hela kvällen och efteråt frågade jag hur jag skulle kunna återgälda honom, som tack för all hjälp jag fått.

-"Syrran, gör mig stolt bara", sa han och flinade sådär som bara han kan. :)

Den meningen har ekat i huvudet sedan dess och jag är så otroligt glad över att jag nu kunnat återgälda honom. :)

Tack brorsan, du är världens bästa!!
Älskar dej!
Gnäll..

Gillar inte att gnälla, har varit mycket "ojande" till och från här på bloggen ett tag. Nu är det ryggen som gör ont.

Kände inget på matchen igår utan smärtan kom efteråt när jag klev ur bilen. Det började i ländryggen och spred sig fram i bäckenet. Blev värre under kvällen och framförallt när jag stödjer på vänsterbenet.

Har fått höra att det är bra att röra på sig så var ute på en promenad nyss. Kändes ingenting i princip utan det är värst när jag är still. Ska äta Ipren några dagar nu och vara försiktig med träning som belastar ryggen sen får man hoppas på det bästa.

Tog lite bilder under promenaden längs stångån. :)

Ha en skön dag, ut och njut av hösten! :)

Puss!

Yes!! :)

Vi vann matchen idag med 7-5, och mööö (?) så gött det kändes. :)
Alla var supertaggade och det var riktigt roligt att spela. Jag fick gå upp och spela på topp idag. Gjorde inget mål tyvärr, dock en assist så det kändes skönt. :)

Nu har vi inga matcher på två veckor framöver eftersom det är höstlov så skolinnebandyn spelar på Collegium då.

Blir att fokusera på gymträning och thaiboxning fullt ut, ska även ge mig ut och springa lite med för att underhålla flåset inför innebandyn. :)

Ha en skön lördag! :)

Puss!

Ibland gåre inte som man tänkt sig...

... med det sagt så förstår ni kanske hur matchen slutade. Laget vi mötte var riktigt bra och jag tappade markering efter markering. Jag hann helt enkelt inte med. Alla kämpade dock på bra och det är bara att ladda om tills imorgon då ny match väntar. Imorgon har vi dessutom fler avbytare vilket är bra.

Fick några skott på mig, så lär vakna upp lite blå imorgon. De sköt hårt alltså.. :) Lyckades även med bedriften att inbilla mig själv att jag är större och längre än vad jag faktiskt är (det händer ibland) och gick in i en närkamp med en kille i deras lag. Han var både lång, stor och stark och ja, jag fick ju stopp på honom men landade lite oskönt på höften.
Sååå match imorrn igen vare ja. ;) haha, ska inte gnälla mer nu. Älskar sporten och att få "trycka till" och vara lite fysisk gillar ju jag, gammal fotbollsback som jag är. :)

Nu ska jag ääääätaaaaa, sen mysa i soffan hela kvällen.

Ha en skön fredag därute! :)

Puss

Bomull i magen.. :)


Imorse fick jag ett mail. Det gjorde min dag, denna regniga fredag. :)

Personen ville bara berätta att hon läste min blogg och skrev att jag var en sån inspirationskälla. :)

Tusen tack, jag är så tacksam för det och för all peppning jag får.
Är det något som gör mig glad så är det när jag får höra att jag inspirerar. Har nämnt det förut men jag nämner det igen. :)
Att veta att andra läser och kan finna inspiration och motivation stärker mig massor och får mig att orka fortsätta att kämpa de dagar som det är jobbigt.

Så tack, för allt.. Ni är så fina. :)

Med bomull i magen traskade jag ner på stan och lunchade med Annika och hennes lille Wilton, en toksöt liten fis på 5 veckor. :)

Har nu kommit hem och taggar för match ikväll kl 18.40. Ska bli skönt att få springa av sig lite. :)

Återkommer med resultat senare, hoppas självklart på vinst för Hotshots! ;)

Må så gott!Puss!

I brist på träningsinlägg

... Tar jag och lägger upp lite nya bilder. Eller ja, 50% av bilderna är nya. :)
De andra togs i slutet av sommaren/början av hösten.. (För att vara exakt..) haha ;) Bra koll hon har den där Åsan..

Inga stora förändringar mer än att jag tycker mig blivit liiiite mindre och fastare. (Och blekare...)
Mitt mål är att inte tappa några former utan bli mer "tight" i kroppen. Vägde mig häromdagen, 67,1 kg så hoppas ligga på 66, "nånting" i slutet på veckan..

Ok, lite bilder då... Spegeln har en förmåga att va lite "skitig" emellanåt.. Ni får ha överseende med det. :)

 
Om det slutar regna tänkte jag ta en promenad senare, mest bara för att komma ut och få frisk luft. Ingen träning idag, även om jag hemskt gärna vill men behöver vila kroppen inför matcherna i helgen.

Hade så bra sålänge! :)

Puss!

Mitt i veckan


Maten är i magen och nu väntar en dusch. Passet på fightcenter ikväll var bra, dock var inte jag i någon vidare bra form. Hade träningsvärk efter gymet igår och kände mig allmänt sliten..
Hur som, gjorde så gott jag kunde och var helt slut efteråt. :)

Imorrn är det tänkt att jag ska gymma, tror dock att jag håller det lite öppet och känner på det. Behöver vila, om inte imorrn så snart, plus att jag har två innebandymatcher i helgen oxå.
Så ja, kan vara vettigt med vila imorrn. Men somsagt, får se..

Nu kallar duschen, hade fint och sov gott! :)

Puss!

Dagens pass

.... bestod av axlar, bröst, triceps, mage osså vader. Ökade i vadpressen (har gått över till att köra vaderna i benpressen) och tar nu 100 kg. Började på 30 kg så där har det gått framåt. :)

Värre är det med mina axlar. Idag var jag riktigt trött i dem och vet att det har till viss del med thaiboxningen att göra. (Sen är jag visserligen relativt svag i axlarna fortfarande..) Vad gäller boxningen så står man och håller upp garden stor del av passet men en annan sak som oxå tar mycket på axlarna är att hålla mitsarna. Att stå och "ta emot" slag och sparkar som matas mot en känns oxå eftersom det då rycker lite i axlarna. Framförallt om man som jag är ny och ibland inte håller mitsarna helt rätt heller. (Kan jag tänka mig).
Kroppen vänjer sig förhoppningsvis efter en tid vid det som vid all annan träning.
Imorgon är det dax igen, och jag tycker verkligen att det är såå kul! :) Gött när man hittar en träningsform som man verkligen trivs med. Jag älskar att gå till gymet oxå och variationen mellan dessa två träningsformer känns toppen. :)

Avslutade dagens pass med plankan. Istället för att stå så länge jag orkade så körde jag 1 min tre gånger med kort vila emellan. Tack vare fysen på fightcenter har jag börjat vänja mig mer o mer vid utmattning och smärtan av att vara helt slut i musklerna. Det hjälper mig att ta ut mig mer även på gymet. :)

Nu är det dax att sova, ska upp skapligt imorgon och läsa inför en tenta vi har i slutet av månaden.

Hade fint och sov gott! :)

Puss!

 

Tankar om blåmärken och lite annat..


Tränade som sagt ingenting igår så är tokladdad inför kvällens träning på fightcenter. Det ska tränas knän ikväll så hoppas låret håller..
NU först börjar ett snyggt blåmärke träda fram efter i onsdags. (?)
Beundrar de som tränar både oftare och hårdare än vad jag gör. Hur pallar deras kroppar? Blir man immun tillslut mot blåmärken och ömma muskler? :)
Hur som, ont eller ej så tänker jag köra så det ryker! :)
Vad gäller smärtan så går den ju alltid över, nångång... ^^

Ska snart äta lite här, har slarvat lite med tiderna så är himlans hungrig. Sen blir det att plugga lite innan träningen.

Har en app där man kan göra såna dära "kollage". Jag tycker att det är enkelt att se förändringar med hjälp av den då bilderna sätts intill varandra.

Här vill jag kunna dela med mig av allt, inte bara siffror på vågen och mått utan även i bildform. Att visa att det faktiskt går att göra en förändring bara man vill. Alla kan det, jag är inte bättre än någon annan på nått sätt utan det här är något som precis vem som helst kan göra.

Något som gör mig glad så det bara spritter i hela kroppen är när jag får höra att jag inspirerar andra till att göra en förändring.
Det absolut viktigaste är att man trivs med sig själv i grunden, sen är självklart en stor övervikt aldrig bra ur en hälsosynpunkt men det viktiga är att alltid kunna se sitt eget värde oavsett vad vågen visar.
Det sitter inte i några kilon hit eller dit utan DU har alltid samma värde oavsett.

Jag trivdes inte, inte alls och såg inte mitt eget värde. Trivdes inte med det jag såg i spegeln. Ytligt? Ja kanske, men i allra högsta grad mänskligt. Framförallt i dagens samhälle där vi ständigt blir matade av ideal som väldigt få kan leva upp till.

Tänkte inte så mycket på hälsan då, utan var mest fixerad vid hur jag såg ut och hur jag kände inför mig själv.
Hälsan och tankarna kring den har kommit senare. Jag mår så otroligt mycket bättre nu. Blivit piggare, orkar mer och har fått en helt annan pepp till livet. Att för första gången på ååååår börja gilla det man ser i spegeln dessutom är en otroligt härlig känsla.

Kanske blev en lite smått rörig text men det jag vill få sagt är att kan jag så kan du! Om det nu är så att du går runt och känner som jag gjorde, varför vänta? Ge det här till dig själv, jag lovar att det är värt det!
Men var snäll mot dig själv på vägen, glöm aldrig ditt eget värde, oavsett vad vågen visar. Jag har tidigare tassat runt på marker där ingen människa ska behöva vara när det kommer till den punkten och det leder aldrig till något bra.

Blev ett långt och rörigt inlägg, men jag hoppas att budskapet gick fram på rätt sätt.
Nu ska jag laga till lite mat här, sen blir det plugg och att tagga för träning.

Slänger in en "före och efter" oxå, den första är från tidigare i våras och den andra från igår.

Ha en fin dag och sköt om er!

Puss!
Trött tjej

Har börjat vakna till liv efter en riktigt kul utekväll med tjejerna igår. :)

Igår spelades det även innebandy. Tyvärr åkte vi på stryk trots att vi spelade bra. Men det gäller ju såklart att sätta sina lägen och vi hade inte flytet på vår sida.
Nu är det bara att ta nya tag till nästa helg, då har vi två matcher på fredag och lördag.

Idag ska jag vila från allt vad träning heter och ladda för thaiboxning imorgon. Är öm i hela kroppen så lär bli skönt imorrn. ;) hehe

Vägde mig igår, 67.2 kg så snaaaart är jag förhoppningsvis nere på 66 kg. :)
Ska mäta mig i veckan med tänkte jag och se om det hänt nått på den fronten. :)

Ska ta mig lite frukost här nu så jag piggnar till. Ha en skön söndag!

Puss!

(Slänger in en bild från igår, ber om ursäkt för den skitiga spegeln...) haha :)

Fredag! :)


Är precis hemkommen efter en promenad runt stångån. Kyligt men friskt var det ute och stångån är verkligen vacker såhär års. Har min lårkaka som sitter stadigt och ömmar så ville inte springa eller ta ut mig mer. Har en innebandymatch imorrn att tänka på och hoppas att låret känns bättre då.

Nu blir det dusch och lite pyssel hemma, sen ska jag hem till Ulrika på lite mys. Var längesedan vi sågs så det ser jag fram emot! :)

Imorrn är det somsagt innebandy på förmiddagen och på kvällen vankas det fest hos Johanna. Ska bli riktigt kul! :)

Ska ta tag i kvällen här nu, må så gott å ha en skön fredag! :)

Puss!

Sista gympasset för veckan

...är gjort. Idag var det tungt å jobbigt. Inte alls den där sköna känslan jag hade när jag tränade sist. Men det är ju så det är, bara att bita ihop.

Har nu åkt hem till ekholmen och ligger i badet och bloggar från mobilen. (Plopp säger det väl snart så har jag tappat den i vattnet..) ^^
Är kattvakt ikväll hemma hos pappa då han är iväg på jobb utomlands.
Ska ligga här tills jag skrumpnar tänkte jag. Skönt äre! :)
Kanske råder bot på min ömma kropp lite oxå. Är riktigt mör efter gårdagens pass på fightcenter.

Nää, vågar inte skriva mer ifall jag slinter och tappar den i vattnet.. :)
Ha en skön kväll!

Puss å kram!

Lårkaka...

Första gången det känns hur ont det faktiskt gör att fightas. Har tränat en hel del knän idag på thaiboxningen och måste träffat snett så in i.....
Yttersidan på mitt högra lår över knät precis är svullet och hårt, för att inte tala om ömt.
Är inte så blå än, får se hur snyggt det är imorrn. :)

Det var annars en riktigt kul träning. Tufft pass med högt tempo och mot slutet var det fys. "Upphopp" är inte min starka sida har jag kommit fram till. Var så trött så benen lixom vek sig.
Men skam den som ger sig. :) Som jag skrev en annan gång så får jag kraft av de andra i gruppen då vi kämpar tillsammans. :)

Nu blire en snabb dusch, sen sängen. Kommer sova gott inatt. :)

Sov gott och hade fint!

Puss!

Sweet! :)

Det är så jäkla skönt de gånger man tar i så man nästan spricker, det är toktungt och jävligt men galet kul samtidigt! :)

Nu är det ju inte så varje gång jag gymar tyvärr, men därför blir jag så glad de gånger som känslan väl infinner sig.

Ökade i endel maskiner idag och klarade alla reps i mina set. Då äre kuuul! ;)

Nu har jag precis tryckt i mig en proteinshake och ska ge mig ut i köket för att laga ihop nått smarrigt. Sugen på bacon så kan bli nått åt de hållet.. ^^

Imorgon är det tidig föreläsning på universitetet, sen blir det några timmars plugg hemma innan det är dax för thaiboxning. :) Känner att jag hittat en bra kombination i träningen nu med gymet och boxningen. Sen får jag ju springa efter en innebandyboll på helgerna oxå vilket är lite extra kul såklart! :) Match kl 11 på lördag igen, hoppas på ytterligare en vinst då! ;)

Nää, mat vare ja... ^^

Ha en skön kväll!

Puss!

Ny vecka!

Tisdag är det och morgon. Tog en sovmorgon idag och ligger fortfarande kvar i sängen. :)

Igår invigde jag min nya garmin under en löptur. Testade dock inte pulsmätaren så det får det bli nästa gång.

Besökte även gymet och körde ben och biceps. Sträckte ju ryggen i lördags under matchen så ville ta det lite lugnt. Blev alltså ingen thaiboxning igår utan tar ett pass där imorgon istället.

Ikväll blir det axlar, bröst, triceps och mage på gymet. Avslutar med intervaller på löpbandet med hög lutning så svetten bara far åt alla håll! (Nä vars, men svett blir man..) haha :P

Ska läsa en artikel nu till ett seminarium vi ska ha på torsdag. Den e riktigt lång och klurig så lär väl ta ett tag. ^^

Ha en skön dag och var rädda om er!

Puss!

Underbara höst

Vaknade nyss och solen skiner in genom fönstren. Det är en sån där härlig höstdag som nästan påminner lite om våren, det är kallt och friskt i luften fast solen är framme. Älskart! :)

Kan ju inte ligga kvar här utan ska hoppa i lite kläder strax och ge mig ut på en promenad runt ån. Ryggen känns ganska så bra idag så förhoppningsvis var det inte så illa som det först kändes.

Vägde mig nyss. 67,5 kg visade vågen så har inte hänt så mycket på den fronten denna veckan. Men neråt går det iaf, får se det så. :)

Kollade igenom lite bilder igår med. Tycker verkligen att det är så kul för nu börjar det synas att träningen gett resultat. Då gör det inte så mycket att vågen står still emellanåt. :)

(Det svarta linnet är en stl small. Det har jag inte kunnat ha på ett bra tag så det känns naturligtvis toppen!)

 
Är osäker på när de första bilderna togs men de är från i somras, efter resan till Cypern. :)
Nu ska jag bege mig ut i solen. 
Hade bäst och sköt om er!
 
Puss!

 

Vinst!!


Det va på tiden! ;) Nyss hemkommen från innebandyn och vi vann med 5-4. Fick göra ett mål med så det kändes såklart extra gött! :)

Nått som inte är lika gött är att jag sträckt ryggen.. Har fått råd om värme och liniment så det får bli det ikväll. :)

Ha en fortsatt skön lördag! 

Puss!

Kostföreläsning och tjejhäng!


Var ikväll på kostföreläsning på fightcenter. Det var riktigt intressant och jag tyckte att vi fick bra riktlinjer kring kost och träning och hur man kan tänka. Jag ska försöka att fokusera mer på vad och hur jag äter, inte i form av nån speciell diet utan mer på vad min kropp behöver för att må bra.

Jag har några kilo kvar att gå ner, sen gäller det att hålla det och fortsätta ge kroppen vad den behöver för att hålla sig frisk och stark. :)

Johan Holm, PT på world class var det som föreläste och han pratade om vikten av att äta alla mål och fylla på med näring efter träning då träning är nedbrytande för kroppen. Han gick igenom betydelsen av kolhydrater, proteiner, olika fetter och mineraler osv. Vad man ska tänka på om man vill gå ner i vikt och vad man ska tänka på om man vill öka, främst då i muskelmassa.
Bra och givande föreläsning. :)

Efter den gick jag och mötte upp Malin. Jossan, en tjej från thaiboxningen hängde med en kortis oxå och vi gick och satte oss på Sol och Ris. Där blev det phad thai med kyckling (som vanligt) . Mumma! ;)

Resten av kvällen spenderades i Malins soffa med först Skavlan och sen Hannibal. :) Skön fredag helt enkelt!

Imorrn är det innebandymatch igen, ska bli riktigt kul då jag missade senaste matchen.

Nä nu måste jag sova.. :)
Hade gott!

Puss!


Fyra av fem..

 
Fjärde träningspasset för veckan är gjort, one to go i form av en innebandymatch på lördag. Ikväll har jag varit på medley och tränat rygg, ben, biceps och mage. Det var himlans mycket folk på gymet så det var svårt att få plats bland de fria vikterna. :) Gav mig på plankan igen och "fuskade" mig till strax över 3 min. ;) Med fusk menar jag att jag fick förflytta mig lite åt sidan några gånger för jag var så svett så jag gled på mattan där jag stod med armbågarna. :) Inser ju att det säkert medför liiiite vila i det statiska eftersom man ändrar position på kroppen lite. Även om jag var heeelt slut efteråt så kanske det endå räknas lite granna som "fusk", om man e hård. ;) Rätt ska va rätt, eller hur? :)
 
 
Nu är jag hemma i ekholmen och vaktar katt. Pappa är i Finland på jobb så är här och gör tjejen lite sällskap. Imorgon är det vilodag från träning och på kvällen ska jag på kostföreläsning på Fightcenter. Det börjar kl 18 och är gratis för de som är medlemmar. Är man inte medlem så kostar det 50 kr och det är en PT från WorldClass som ska föreläsa. Ska bli intressant för jag har inte stenkol på det där med kost riktigt än. Försöker att tänka på vad och när jag äter i förhållande till min träning men ja, ibland är det svårt. :)
 
Nu ska jag klappa kissen lite.. :) haha!
 
Ha en skön kväll därute!
 
Puss!
 
 
 

Helt slut, men gla ändå! :D


Assååå.. Kvällens pass på fightcenter var så kul och så jobbigt! :) Trodde jag skulle avlida under fysen på slutet men nej, still here.. ;)

Det är nått speciellt att träna hårt i grupp. Jag får sån energi av de andra som oxå kämpar för alla är ju i samma båt. T ex när vi stod mot en vägg med benen i 90 grader.. Mina ben började skaka och jag kände hur paniken började sprida sig i kroppen. "Jag orkar inte mer!!" Jag tittade upp och fick se en kille som kämpade en bit bort. Hans ben skakade dem oxå men han stod envist kvar. Det hjälpte mig att stå ut och orka sista tiden.. :)

Gillar klubben skarpt och rekommenderar alla att gå dit och testa! Man känner sig alltid välkommen där och de är måna om sina medlemmar. :)

Kolla in hemsidan här! www.fightcenter.se

Avslutar inlägget med två bilder från kvällen! :)

Må så gott! :)

Puss!

Mums!! :)

Fick hem mitt proteinpulver idag, blev ett whey 100 eftersom jag e laktosintolerant och det var tydligen bättre än whey 80 på den punkten.
Beställde choklad och måste säga att den var riktigt god! :) Var inställd på att det skulle smaka päck så det var över förväntan. :)

Har även varit på gymet idag. Det gick riktigt bra, längesen jag hade ett sånt här flyt på gymet så det var jättekul! Har haft ont i kroppen och inte känt mig helt hundra ett tag men nu så... ;)
Körde plankan idag oxå, klarade 2.12 min vilket är nytt rekord! Nästa mål är att klara 2.30. ^^
Avslutade passet med 15 min intervall och då hade jag 10% lutning och varvade att springa och gå i rask takt. Det räckte för att få mig genomsvett! Lutning is the shit alltså.. Gud vad det suger i bena, men det skare ju göra.. ;)

Imorgon är det dax för thaiboxning igen. Ska bli skoj! Har träffat ett gäng sköna brudar där som tränar i min grupp vilket e kul. ^^

 

 

 

Avslutar med en liten "före och efter" igen. Den vänstra bilden är från tidigare i somras (30/7)  och den högra från i dag. :)

 

Nu blire duschen! Hade bäst! :)

Puss!

En kortis! :)

Somsagt, ska fatta mig kort. Ligger redan nedkrupen i sängen och ska snart sova..

Har ikväll varit på Fightcenter och boxats lite igen. :) Det var ett riktigt kul pass med mycket träning med mitsar. Jag gillart! :D

Tanken är, om min kropp vill, så blir det ytterligare ett pass på onsdag där och sen varvar jag det med gymet.

Tänkte träna axlar, bröst, triceps och mage imorrn. Kan bli intressant efter kvällens pass. ^^

Somsagt, kort vare ja.. :)
Nu blir det sova här!

Natti å puss!


RSS 2.0