Bloggtorka

Insåg precis att jag inte skrivit nått på över en vecka....!

Har legat lågt på träningsfronten, sprungit lite och sådär bara. Känner av revbenet fortfarande men nu har smärtan flyttat på sig och är mer ut mot sidan, under armen typ.

Tog annars igen lite träning idag. Började dagen med att springa 5 km innan jobbet. Vaknade toktidigt och tänkte att det var lika bra att ta tillfället i akt helt enkelt. :) Nu ikväll blev det även en spontan träning på fight center.
Även om jag känner av revbenet så ville jag testa och se helt enkelt om det "skulle hålla" för ett pass.

Tränade både slag, sparkar och knän men tog inte emot slag mot kroppen alls och det funkade bra. Så himla skönt! :) Kunde tom ta i lite och slå ut slagen och trots vridningarna i överkroppen så kändes det bra. Kommer dock vänta ett bra tag med att hålla mitsar till andra och "ta emot" smällar. Det skulle inte va nån bra idé.

Ska krypa in (ja, känns faktiskt så) i duschen nu och sen sooooova. Hoppas ni mår fint och att ni njuter av sommarvärmen. :)

Må så gott och ta hand om er!

Puss och kram <3

Måndagkväll

Har gått runt med huvudvärk hela dagen. Vätskebrist är boven i dramat då jag är värdelös på att dricka. :) Haha!

Efter jobbet kröp jag ner i sängen och sov en stund, sen fick det bära eller brista. Behövde ge mig ut på en löptur, huvudvärk eller ej. Har känt mig irriterad och lättretad hela dagen så den där löprundan gjorde susen för den sakens skull med. :) Sen hade väl mitt dåliga humör med huvudvärken att göra visserligen, men men..

Gick helt ok att springa även om huvudet värkte en del. Det släppte dock efteråt så det var skönt. :)
Försöker hitta ett skönt tempo när jag springer, ett bekvämt tempo som jag kan hålla länge utan att orken tar slut för fort. Inte helt lätt.. :/

Nästa runda får bli lite längre och sen äre dax att börja träna i spåret i hackefors. Där är det mycket backar och jag behöver verkligen få in det i löpningen.

Nu är det dax att gå och lägga sig, klockan är mycket så fick bli ett kortare inlägg.

Hade gott och ta hand om er! <3

Puss och kram! :)

Ovärt med geting innanför sporttoppen.

Tänkte springa en runda ikväll på ca 5 km, i en lite snabbare takt än sist. Älgade iväg där längst med strandpromenaden med bästa musiken i öronen. Revbenet bråkade inte nämnvärt heller så det var skönt. Kom dock inte längre än till Tannefors slussar. Då kände jag hur det stack till innanför sporttoppen, i mitten av bröstkorgen. Fick panik eftersom jag inte ville bli stucken igen, men fick ut det lilla livet till slut. Stackars geting.. Vilket öde..

Hur som, sved till som bara den och det gjorde ont när jag sprang eftersom toppen skavde emot och ju svettigare jag blev, desto mer sved det kändes det som oxå. Blev alltså inga 5 km utan strax över 3 km istället och ett getingstick.

Ska krypa ner strax, är så himlans trött efter veckan som varit. Hoppas ni mår fint och att ni får en toppenhelg i solen! :)

Må så gott och ta hand om er! <3

 

Puss och kram!!

 

Lycka!! :)

Gav mig ut på en löprunda efter jobbet och tog det medvetet lugnare än vanligt iom "läget". Höll koll på hastigheten via runkeeper då det är lätt att löpa på som vanligt fast man inte borde. Vet inte om det är så för alla men jag hamnar ofta i ett visst löpsteg som jag är van vid och som känns bekvämt. Både löpningen och "flåset" kändes bättre än väntat så sprang strax över en mil. Kändes fantastisk! :) Längesedan jag sprang och hade den där känslan i kroppen att benen bara går och man har ett skönt "flow" i löpningen. :)

Hoppas att det inte gjorde alltför mycket att jag sprang en längre runda ikväll. Än så länge känns det ok i revbenen iaf så hoppas det fortsätter så. Med tanke på lidingöloppet så ville jag utmana mig själv och se hur konditionen var nu osv. Dumt eller ej, det lär märkas imorgon.

Hur som, är riktigt glad och sådär lycklig och full av energi! :) Att en löptur kan göra så mycket.. Coolt... ^^

Efter löpturen var jag förbi fight center och tittade när de andra tränade. Det är väldigt lärorikt att sitta vid sidan och titta faktiskt- även om det kliade rejält i knogarna och jag ville inget hellre än dra på mig handskarna och vara med. :)

DET däremot får vänta. Får vara med på det jag kan framöver och vänta med slag och sparkar mot kroppen.

Nu ska jag hoppa in i duschen, hoppas ni haft en bra dag trots regnet.

Ta hand om er och må så gott!

Puss och kram! <3

 

Uppdatering

Så... Senaste dagarna har varit både upp och ner. Tror bestämt att jag i torsdags hostade av revbenet helt på jobbet. Eller ja, iaf kändes det så. Precis som att bryta av en kvist, så kändes det och det gjorde så fruktansvärt ont. Hade svårt att andas och det värkte så in i sjuttan kring revbenen. :( Ville röntga det men icke- är det av så är det fick jag till svar och eftersom jag inte har problem med andningen (förutom smärtan då) så gör man ingenting åt det.

Tack och lov så har det känts bättre sedan i lördags. Har fortfarande ont men inte alls på samma sätt som förut. Var ute och gick i lördags med och provade att springa lite men det kändes inget vidare.

Gjorde ett nytt försök ikväll och powerwalken varvades till slut med att både springa och gå. Kändes betydligt bättre och jag hoppas verkligen inte att jag får ångra detta imorgon. Men men, det märks helt enkelt. Det var iaf oerhört skönt att få springa lite. :)

Jag kommer dock på mig själv med att vara lite väl ivrig (ovanligt va!?) och börjar redan tänka thaiboxning. Inte sparring eller så då men att vara med på vissa delar av träningen iaf.
Men ja, det ligger ju längre fram så klart men jag vill och längtar sååå! :)

Nu ska jag ta en dusch och sen blir det soffläge innan sängen kallar.

Ta hand om er och må så gott!

Puss å kram! <3

Det här behövde jag idag! :)

Har haft rejält ont i revbenen idag. Riktigt ont. :( Men tydligen brukar det bli värre innan det vänder har jag hört. Alltid nått, om det nu stämmer..

Nått som däremot gjorde min dag var att jag kom i ett par jeansshorts i stl 27. Har varit deppig hela dagen för att jag haft så ont och för att jag inte kan röra mig och träna som jag vill. Det är påfrestande psykiskt och som jag skrivit tidigare så känner jag mig stressad över att hela mitt träningsupplägg blir framskjutet. Jag får nästan panik emellanåt för i vissa lägen, när jag t ex ligger ner och vilar så är det svårt att andas som vanligt pga smärtan. Värst är det att ligga på rygg, på sidan går det bättre iaf.

Men ja, man får glädjas åt annat så länge och det här gjorde min dag. :)

Tog lite bilder i all min lycka så slänger upp dem här! :)

Ska traska över till mammas lägenhet och krypa ner i badet. Hoppas värmen lindrar smärtan något.

Ha en fin kväll och var rädda om er och era revben! ;)

Puss och kram! <3




I brist på...

... träningsinlägg så vill jag slå ett slag för modern beauty som gör hår och ögonfransförlängningar.

Jag har varit där och gjort en förlängning av fransarna och blev supernöjd! Det finns något för alla smaker. :) Jag ville ha längre och fylligare men att det skulle se naturligt ut. Behandlingen tog ca två timmar och den går ut på att man limmar dit nya fransar på sina egna. Det brukar hålla i ett par veckor (beroende på hur lång livscykeln på dina egna fransar är) och sen kan man fylla på med nya om man vill.

Jag e supernöjd, fick ett naturligt resultat men behöver endå inte använda mascara eller så. Perfekt nu på sommaren med! ;)

Om ni vill boka tid hos tjejerna som sysslar med det här kan ni kontakta dem via deras facebooksida.

https://www.facebook.com/pages/H%C3%A5rf%C3%B6rl%C3%A4ngning-BL-Modern-Beauty/279952088751651

Anger ni mitt namn får ni även 100 kr rabatt på behandlingen. :)

Jag är somsagt jättenöjd och är du sugen på att testa- tveka inte!! :)

Nu ska jag fortsätta läka ihop mitt revben här i soffan. Avslutar med lite bilder på fransarna som Sanna gjorde. Har ingen ögonmakeup alls på bilderna. :) Bilden längst ner är från deras sida på Facebook.

Må så gott och ta hand om er!

Puss och kram! <3

Tejp är underskattat! :)

Ringde till vårdcentralen från jobbet imorse och fick en tid vid lunch. Kände att det kanske kunde va bra att kolla upp det här med revbenen då det gör så in i fanken ont.

Läkaren lyssnade på lungorna, inga konstigheter. Sänkan var oxå bra men fick slemlösande medicin mot hostan och en skön tejpning över revbenen. Det visade sig att jag har fått en spricka i ett av revbenen och tejpen ska jag ha på i några dagar. Kändes skumt först men det ger faktiskt stöd och "håller ihop" det lixom. Tydligen inte helt ovanligt att man kan få sprickor om man hostat mycket.

Fick order om att vara hemma i två dagar och vila och inte använda högerarmen så bara att gilla läget även om det känns tråkigt. Glad över att det inte var nått tokigt med lungan iaf.

Så ja, det här är statusen iaf. Tur i oturen att revbenet pajade, nu tvingas jag ju vila från all träning och det är precis det min kropp behöver bevisligen.

Tack för all peppning, det betyder massor ska ni veta! <3

Ta hand om er och må så gott!

Puss å kram!

 

RSS 2.0