Måndag och benpass!


Idag var det dax för ben och rumpa. Körde passet som Jocke gick igenom med mig sist och det är oerhört effektivt måste jag säga. Benen skakade rejält efter första övningen som var knäböj i smithmaskinen. Efter det var det benpress, vadpress och sist utfall i smithmaskinen.
Mötte upp Evelina på gymet så hon hängde på och körde ben idag med och efter passet var det två trötta tjejer som stapplade upp för trapporna på medley. :) Avslutade passet med rumplyft varvat med situps nonstop i 6 min totalt. (1 min rumplyft, 1 min situps osv...)
Sen blev det 3 set plankan i 1 min åt gången. Jag körde varianten vi gör på thaiboxningen de sista 30 sekunderna på varje set. Då går jag upp på händerna och sedan ner på armbågarna och så upp igen osv.

Var ett bra pass idag och jag är riktigt mör i kroppen. :) Evelina var grymt stark idag och jag är säker på att jag inte är ensam om att ha träningsvärk imorrn. :)

Kyckling och kvarg är i magen och laddar för en dusch. Kvällen kommer gå i lugnets tecken som det känns nu.

Hoppas ni haft en skön helg annars! Lagfesten i lördags var riktigt lyckad så gårdagen spenderades i soffan framför teven. ;) Blev en promenad på kvällen med pappa så kom ut lite iaf. :)

Ha en skön kväll å ta hand om er!

Puss och kram!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0